Το Δικηγορικό μας Γραφείο μπορεί να εκπροσωπήσει με Επιτυχία και Συνέπεια, κάθε Πρόσωπο που έχει εμπλακεί με οποιοδήποτε τρόπο σε κάποιο Ποινικό Αδίκημα.

Τόσο ως Μηνυτής όσο και ως Κατηγορούμενος.

Παρέχουμε απαραίτηση πληροφόρηση, άμεση νομική αρωγή και άξια εκπροσώπηση στο Ακροατήριο και στις Δικαστικές Αρχές σε κάθε πολίτη που χρειάζεται την βοήθεια έμπειρου Δικηγόρου όταν βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να εμπλακεί σε κάποιο Ποινικό Αδίκημα, όπως πχ:

Απάτη, Υπεξαίρεση, Κλοπή, Εξύβριση, Συκοφαντική Δυσφήμιση, Προσβολή, Αυτοδικία, Πρόκληση Σωματικών Βλαβών, Τροχαία Ατυχήματα, Απειλή, Έκδοση Ακάλυπτων Επιταγών, Οικογενειακή Βία, Αυτόφωρα Αδικήματα, Φορολογικές Παραβάσεις, Παραβίαση ειδικών Νόμων, Καταπάτηση Αιγιαλού, Αγορανομικά Αδικήματα, Αδικήματα από την συμμετοχή σε Εταιρείες, Παράβαση Καθήκοντος, Πλαστογραφία, Αδικήματα δια του Τύπου, και άλλα..

 

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και να μας καλέσετε στο 2106470902 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.